Zöldfűszeres Kölestúrókrém (Fermentált)

Oszd meg másokkal is:

Adag: 500 g-os vajas tégely
Idő: 10 perc

Adalékanyagoktól-, allergénektől mentes, egészséges szendvicskrém vagy mártogatós 🙂 .

Hozzávalók:
 200 g fermentált kókusztejföl
 1 kókuszzsír
 1 szárított metélőhagyma
 0,5 csokor petrezselyemzöld
 1 fagyasztott kapor (aprítva)
 5-6 kis csemege uborka
 1 citromlé
 ízlés szerint tengeri só
 szükség szerint víz
Elkészítés:
1

A hozzávalókat beletesszük az aprítógépbe és jól összedolgozzuk.

2

Ha túl sűrű lenne, szükség szerint hígíthatjuk vízzel a megfelelő állag eléréséig.

3

Jó étvágyat! 🙂

Tipp: Jó lehet kenyérre és pirítósra kenve.
Hűtőben eláll 2-3 napig!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 200 g fermentált kókusztejföl
 1 kókuszzsír
 1 szárított metélőhagyma
 0,5 csokor petrezselyemzöld
 1 fagyasztott kapor (aprítva)
 5-6 kis csemege uborka
 1 citromlé
 ízlés szerint tengeri só
 szükség szerint víz

Útmutatások

Elkészítés:
1

A hozzávalókat beletesszük az aprítógépbe és jól összedolgozzuk.

2

Ha túl sűrű lenne, szükség szerint hígíthatjuk vízzel a megfelelő állag eléréséig.

3

Jó étvágyat! 🙂

Zöldfűszeres Kölestúrókrém (Fermentált)
Oszd meg másokkal is: