Adag: 500 g-os vajas tégely
Idő: 10 perc
Adalékanyagoktól-, allergénektől mentes, egészséges szendvicskrém vagy mártogatós .
Hozzávalók:
290-300 g Kölestúró (Fermentált)
200 g fermentált kókusztejföl
1 kókuszzsír
1 szárított metélőhagyma
0,5 csokor petrezselyemzöld
1 fagyasztott kapor (aprítva)
5-6 kis csemege uborka
1 citromlé
ízlés szerint tengeri só
szükség szerint víz
Elkészítés:
1
A hozzávalókat beletesszük az aprítógépbe és jól összedolgozzuk.
2
Ha túl sűrű lenne, szükség szerint hígíthatjuk vízzel a megfelelő állag eléréséig.
3
Jó étvágyat!
Tipp: Jó lehet kenyérre és pirítósra kenve.
Hűtőben eláll 2-3 napig!
Hozzávalók
Hozzávalók:
290-300 g Kölestúró (Fermentált)
200 g fermentált kókusztejföl
1 kókuszzsír
1 szárított metélőhagyma
0,5 csokor petrezselyemzöld
1 fagyasztott kapor (aprítva)
5-6 kis csemege uborka
1 citromlé
ízlés szerint tengeri só
szükség szerint víz
Útmutatások
Elkészítés:
1
A hozzávalókat beletesszük az aprítógépbe és jól összedolgozzuk.
2
Ha túl sűrű lenne, szükség szerint hígíthatjuk vízzel a megfelelő állag eléréséig.
3
Jó étvágyat!