Nyomtatási lehetőségek:

Tormakrémes Sonkatekercs

Húsvéti hidegtálra kiváló. :)

Hozzávalók:
 ízlés szerint mentes csirkemellsonka
Tormakrém:
 kb. fél liter mandula tej
 kb. 8 evőkanál barnarizsliszt
 kb. 200 g Kölestúró (Fermentált)
 4 evőkanál Házi Ecetes Torma
 3-4 evőkanál vegán majonéz
 2 evőkanál növényi vaj
 ízlés szerint tengeri só
 ízlés szerint szerecsendió
Elkészítés:
1

Először készítünk egy krémet. Mandulatejet melegítünk, majd hozzáadjuk a kölestúrót, barnarizslisztet, ízesítjük és addig kevergetjük míg sűrű krémmé válik.

2

Hadjuk kihűlni.

3

Hozzáadjuk a vajat, tormát, majonézet és robotgéppel krémesre dolgozzuk.

4

Ízlés szerint sózzuk.

5

A sonkaszeleteket tetszés szerint feltekerjük és tányérra helyezzük.

6

A krémet habzsákba tesszük, majd a tekercseket betöltjük a két vége felől.

7

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

8

Jó étvágyat! :)