Tormakrémes Sonkatekercs

Oszd meg másokkal is:

Adag: kb. 25 db
Idő: Kb. 35-40 perc

Húsvéti hidegtálra kiváló. 🙂

Hozzávalók:
 ízlés szerint mentes csirkemellsonka
Tormakrém:
 kb. fél liter mandula tej
 kb. 8 evőkanál barnarizsliszt
 4 evőkanál Házi Ecetes Torma
 3-4 evőkanál vegán majonéz
 2 evőkanál növényi vaj
 ízlés szerint tengeri só
 ízlés szerint szerecsendió
Elkészítés:
1

Először készítünk egy krémet. Mandulatejet melegítünk, majd hozzáadjuk a kölestúrót, barnarizslisztet, ízesítjük és addig kevergetjük míg sűrű krémmé válik.

2

Hadjuk kihűlni.

3

Hozzáadjuk a vajat, tormát, majonézet és robotgéppel krémesre dolgozzuk.

4

Ízlés szerint sózzuk.

5

A sonkaszeleteket tetszés szerint feltekerjük és tányérra helyezzük.

6

A krémet habzsákba tesszük, majd a tekercseket betöltjük a két vége felől.

7

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

8

Jó étvágyat! 🙂

Hozzávalók

Hozzávalók:
 ízlés szerint mentes csirkemellsonka
Tormakrém:
 kb. fél liter mandula tej
 kb. 8 evőkanál barnarizsliszt
 4 evőkanál Házi Ecetes Torma
 3-4 evőkanál vegán majonéz
 2 evőkanál növényi vaj
 ízlés szerint tengeri só
 ízlés szerint szerecsendió

Útmutatások

Elkészítés:
1

Először készítünk egy krémet. Mandulatejet melegítünk, majd hozzáadjuk a kölestúrót, barnarizslisztet, ízesítjük és addig kevergetjük míg sűrű krémmé válik.

2

Hadjuk kihűlni.

3

Hozzáadjuk a vajat, tormát, majonézet és robotgéppel krémesre dolgozzuk.

4

Ízlés szerint sózzuk.

5

A sonkaszeleteket tetszés szerint feltekerjük és tányérra helyezzük.

6

A krémet habzsákba tesszük, majd a tekercseket betöltjük a két vége felől.

7

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

8

Jó étvágyat! 🙂

Tormakrémes Sonkatekercs
Oszd meg másokkal is: