Adag: kb. 25 db
Idő: Kb. 35-40 perc
Húsvéti hidegtálra kiváló. 🙂
Először készítünk egy krémet. Mandulatejet melegítünk, majd hozzáadjuk a kölestúrót, barnarizslisztet, ízesítjük és addig kevergetjük míg sűrű krémmé válik.
Hadjuk kihűlni.
Hozzáadjuk a vajat, tormát, majonézet és robotgéppel krémesre dolgozzuk.
Ízlés szerint sózzuk.
A sonkaszeleteket tetszés szerint feltekerjük és tányérra helyezzük.
A krémet habzsákba tesszük, majd a tekercseket betöltjük a két vége felől.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat! 🙂
Hozzávalók
Útmutatások
Először készítünk egy krémet. Mandulatejet melegítünk, majd hozzáadjuk a kölestúrót, barnarizslisztet, ízesítjük és addig kevergetjük míg sűrű krémmé válik.
Hadjuk kihűlni.
Hozzáadjuk a vajat, tormát, majonézet és robotgéppel krémesre dolgozzuk.
Ízlés szerint sózzuk.
A sonkaszeleteket tetszés szerint feltekerjük és tányérra helyezzük.
A krémet habzsákba tesszük, majd a tekercseket betöltjük a két vége felől.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat! 🙂