Adag: 1 tortalaphoz (kb. 24 cm) , de lehet duplázni is.
Idő: kb. 40 perc
Szuper piskóta tojás nélkül, mely tortalapnak is kiváló 🙂 .
Az útifűmaghéjat langyos vízzel összekavarjuk és pár percig pihentetjük míg zselés állagúvá válik.
Az összes hozzávalót egy tálban robotgéppel, jó alaposan összedolgozzuk és szép sima állagúra keverjük.
A tortaformát kivajazzuk, kilisztezzük és beleöntjük a kissé sűrűbb masszát.
170 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük. Érdemes tűpróbát végezni, ha egy picit ragacsos marad a pálcánk, semmi gond attől át van sülve 🙂 .
Mikor megsült kivesszük a formából és hadjuk kihűlni.
Jó étvágyat! 🙂
A recepteket itt találod: Habos-Epres Torta 😋,
Hozzávalók
Útmutatások
Az útifűmaghéjat langyos vízzel összekavarjuk és pár percig pihentetjük míg zselés állagúvá válik.
Az összes hozzávalót egy tálban robotgéppel, jó alaposan összedolgozzuk és szép sima állagúra keverjük.
A tortaformát kivajazzuk, kilisztezzük és beleöntjük a kissé sűrűbb masszát.
170 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük. Érdemes tűpróbát végezni, ha egy picit ragacsos marad a pálcánk, semmi gond attől át van sülve 🙂 .
Mikor megsült kivesszük a formából és hadjuk kihűlni.
Jó étvágyat! 🙂