Nyomtatási lehetőségek:

Sült Zöldbanán

A zöldbanán semleges ízű, ezért tetszőlegesen lehet elkészíteni sósra vagy édesre.

Hozzávalók:
 4 db zöldbanán
 ízlés szerint tengeri só
 szükség szerint kókuszzsír (sütéshez)
Elkészítés:
1

A banánok két végét levágjuk, majd a héját hosszan bevágjuk, ujjnyi szélességben.

2

A bevágások segítségével húzzuk le a héját.

3

Vágjuk félbe , majd hosszába és így lesz 4 db egy banánból.

4

Felhevített bő kókuszzsírban oldalanként süssük pár percig. Ne süssük túl, mert nagyon megkeményedik!
Majd szedjük papírtörlőre, hogy a felesleges zsiradék lecsepegjen.

5

Megszórjuk tengeri sóval és ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Jó étvágyat! :)

Javasolt köretek: saláták, főzelékek, pürék, rizs, köles, stb.
Tipp: Jó lehet mézzel vagy juharsziruppal csorgatva, ananászos rizs körettel is.