Adag: 2
Idő: 15 perc
A répát meghámozzuk, majd tetszőleges vastagságúra reszeljük.
Annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje kb. 0,5 liter.
Ízesítjük, és megfőzzük.
Majd hozzáöntjük a mandula tejet és felforraljuk.
Addig elkészítjük a habarást: a lisztet és a mandulatejet csomómentesre keverjük.
Ha kész, besűrítjük vele a főzeléket.
Halfasírttal tálaltam 🙂 .
Jó étvágyat! 🙂
A recepteket itt találod: Halfasírt (Sütőben sütve), Szezámos Cukkinifasírt (Sütőben sütve)
Hozzávalók
Útmutatások
A répát meghámozzuk, majd tetszőleges vastagságúra reszeljük.
Annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje kb. 0,5 liter.
Ízesítjük, és megfőzzük.
Majd hozzáöntjük a mandula tejet és felforraljuk.
Addig elkészítjük a habarást: a lisztet és a mandulatejet csomómentesre keverjük.
Ha kész, besűrítjük vele a főzeléket.
Halfasírttal tálaltam 🙂 .
Jó étvágyat! 🙂