Nyomtatási lehetőségek:

Krémes (Sütés Nélkül)

Gyors krémes sütés nélkül :) .

Hozzávalók:
 300 g gm zabpehely
 300 g növényi vaj (olvasztva)
 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
 500 ml mandulatej
 500 ml növényi cukrászhab
Elkészítés:
1

A vaníliás pudingot leírás szerint elkészítjük, majd kihűtjük.

2

A vajat megolvasztjuk folyós állagúra, majd hozzáadjuk a gm zabpelyhet és jól összekeverjük.

3

Egy közepes méretű tálcát kibéleljük sütőpapírral, majd a masszát szépen egyenletesen eloszlatjuk benne. Jól ellapigatjuk, lenyomkodjuk és mehet a hűtőbe dermedni.

4

A növényi habkészítményünket egy nagy tálban jól felverjük, majd elfelezzük. Egyik felét jól összedolgozzuk a kihűlt pudingunkkal, ez lesz a krémeskrém :) .

5

A tálcát vegyük ki a hűtőből és a tésztára egyenletesen töltsük a krémet, majd a tetejére jöhet a hab másik fele.

6

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat! :)