Krémes (Sütés Nélkül)

Oszd meg másokkal is:

Adag: 1 tálca (közepes)
Idő: kb. 30 perc

Gyors krémes sütés nélkül 🙂 .

Hozzávalók:
 300 g gm zabpehely
 300 g növényi vaj (olvasztva)
 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
 500 ml mandulatej
 500 ml növényi cukrászhab
Elkészítés:
1

A vaníliás pudingot leírás szerint elkészítjük, majd kihűtjük.

2

A vajat megolvasztjuk folyós állagúra, majd hozzáadjuk a gm zabpelyhet és jól összekeverjük.

3

Egy közepes méretű tálcát kibéleljük sütőpapírral, majd a masszát szépen egyenletesen eloszlatjuk benne. Jól ellapigatjuk, lenyomkodjuk és mehet a hűtőbe dermedni.

4

A növényi habkészítményünket egy nagy tálban jól felverjük, majd elfelezzük. Egyik felét jól összedolgozzuk a kihűlt pudingunkkal, ez lesz a krémeskrém 🙂 .

5

A tálcát vegyük ki a hűtőből és a tésztára egyenletesen töltsük a krémet, majd a tetejére jöhet a hab másik fele.

6

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat! 🙂

Hozzávalók

Hozzávalók:
 300 g gm zabpehely
 300 g növényi vaj (olvasztva)
 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
 500 ml mandulatej
 500 ml növényi cukrászhab

Útmutatások

Elkészítés:
1

A vaníliás pudingot leírás szerint elkészítjük, majd kihűtjük.

2

A vajat megolvasztjuk folyós állagúra, majd hozzáadjuk a gm zabpelyhet és jól összekeverjük.

3

Egy közepes méretű tálcát kibéleljük sütőpapírral, majd a masszát szépen egyenletesen eloszlatjuk benne. Jól ellapigatjuk, lenyomkodjuk és mehet a hűtőbe dermedni.

4

A növényi habkészítményünket egy nagy tálban jól felverjük, majd elfelezzük. Egyik felét jól összedolgozzuk a kihűlt pudingunkkal, ez lesz a krémeskrém 🙂 .

5

A tálcát vegyük ki a hűtőből és a tésztára egyenletesen töltsük a krémet, majd a tetejére jöhet a hab másik fele.

6

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat! 🙂

Krémes (Sütés Nélkül)
Oszd meg másokkal is: