Adag: 4
Idő: kb. 35-40 perc
A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát felszeleteljük.
A szárított voröshagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívja magát.
Szőlőmagolajon picit pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a szeletelt sárgarépát, amivel tovább pirítjuk.

Félrehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a pirospaprikát, összekavarjuk, hozzáadjuk a barnarizslisztet, összekavarjuk.
Beletesszük a karfiolt és felengedjük vízzel.
Ízesítjük, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet.

Magas lángon felforraljuk, majd közepesen főzzük tovább, míg a zöldségek megpuhulnak.

Jó étvágyat! 🙂

Hozzávalók
Útmutatások
A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát felszeleteljük.
A szárított voröshagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívja magát.
Szőlőmagolajon picit pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a szeletelt sárgarépát, amivel tovább pirítjuk.

Félrehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a pirospaprikát, összekavarjuk, hozzáadjuk a barnarizslisztet, összekavarjuk.
Beletesszük a karfiolt és felengedjük vízzel.
Ízesítjük, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet.

Magas lángon felforraljuk, majd közepesen főzzük tovább, míg a zöldségek megpuhulnak.

Jó étvágyat! 🙂

