Adag: 4
Idő: kb. 35-40 perc
A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát felszeleteljük.
A szárított voröshagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívja magát.
Szőlőmagolajon picit pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a szeletelt sárgarépát, amivel tovább pirítjuk.
Félrehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a pirospaprikát, összekavarjuk, hozzáadjuk a barnarizslisztet, összekavarjuk.
Beletesszük a karfiolt és felengedjük vízzel.
Ízesítjük, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet.
Magas lángon felforraljuk, majd közepesen főzzük tovább, míg a zöldségek megpuhulnak.
Jó étvágyat! 🙂
Hozzávalók
Útmutatások
A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát felszeleteljük.
A szárított voröshagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívja magát.
Szőlőmagolajon picit pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a szeletelt sárgarépát, amivel tovább pirítjuk.
Félrehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a pirospaprikát, összekavarjuk, hozzáadjuk a barnarizslisztet, összekavarjuk.
Beletesszük a karfiolt és felengedjük vízzel.
Ízesítjük, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet.
Magas lángon felforraljuk, majd közepesen főzzük tovább, míg a zöldségek megpuhulnak.
Jó étvágyat! 🙂