Nyomtatási lehetőségek:

Karfiolkrém

Allergénektől mentes, egészséges szendvicskrém vagy köret.

Hozzávalók:
 1 kisebb fej karfiol
 400 g rizskrém/rizstejföl
 1,5-2 evőkanál szárított vöröshagyma granulátum
 3-4 evőkanál vegán majonéz
 1 ételízesítő
 ízlés szerint só
 ízlés szerint bors
Elkészítés:
1

A karfiolt megpucoljuk, rózsáira szedjük, megmossuk és sós vízben jó puhára főzzük.

2

Ha kihűlt, mehetnek az aprítógépbe (nekem nem fér bele egyszerre).
Adjuk hozzá a többi hozzávalót, ízesítsük és jöhet a turmixolás.

3

Aprítsuk jó krémes állagúra és már fogyaszthatjuk is.

4

Jó étvágyat! 🙂

Tipp: Jó lehet kenyérre és pirítósra kenve vagy húsok mellé.
Hűtőben tárolva, eláll 1-2 napig!