Karalábé Leves

Oszd meg másokkal is:



Adag: 4 főre
Idő: kb. 25 perc

Hozzávalók:
 1 nagy szál sárgarépa
 2 közepes fej karalábé
 1 csomag petrezselyemzöld
 1 fej vöröshagyma
 3-4 gerezd vagy egy kisebb fej fokhagyma
 kb. 3-3,5 liter víz
 1 ek. olivaolaj
 1 ek. barnarizsliszt
 ízlés szerint tengeri só
 ízlés szerint ételízesítő
 ízlés szerint bors
Elkészítés:
1

A zöldségeket megmossuk, meghámozzuk. Ezután olivaolajon enyhén megpirítjuk az előzőleg felkarikázott sárgarépát és a vastag csíkokra vágott karalábét.

2

Barnarizslissztel megszórjuk, összekavarjuk. Felengedjük vízzel, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és ízestítjük.

3

Ezt magas fokozaton felforraljuk, majd alacsony fokozaton fedő alatt puhára főzzük.

4

Jó étvágyat! 🙂

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 nagy szál sárgarépa
 2 közepes fej karalábé
 1 csomag petrezselyemzöld
 1 fej vöröshagyma
 3-4 gerezd vagy egy kisebb fej fokhagyma
 kb. 3-3,5 liter víz
 1 ek. olivaolaj
 1 ek. barnarizsliszt
 ízlés szerint tengeri só
 ízlés szerint ételízesítő
 ízlés szerint bors

Útmutatások

Elkészítés:
1

A zöldségeket megmossuk, meghámozzuk. Ezután olivaolajon enyhén megpirítjuk az előzőleg felkarikázott sárgarépát és a vastag csíkokra vágott karalábét.

2

Barnarizslissztel megszórjuk, összekavarjuk. Felengedjük vízzel, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és ízestítjük.

3

Ezt magas fokozaton felforraljuk, majd alacsony fokozaton fedő alatt puhára főzzük.

4

Jó étvágyat! 🙂

Karalábé Leves
Oszd meg másokkal is: