Adag: 1,5 - 2 tepsi
Idő: 30 perc + pihentetés
Sokáig puha marad 🙂 .
Hozzávalók:
200 g barna rizsliszt
100 g fehér rizsliszt
100 g nád porcukor
100 g méz
1 - 2 evőkanál kókuszkrém
1 puha növényi vaj
1 db tojássárgája
1 útifűmaghéj
3 mézeskalács fűszerkeverék
1,5 - 2 teáskanál szárított citromhéj
0,50 szódabikarbóna
Elkészítés:
1
Gyúrjuk össze a hozzávalókat, szükség szerint adjunk még hozzá rizslisztet. Pár órára tegyük hűtőbe.
2
Lágyabb tésztát kapunk, de nem kell megijedni, érdemes mindig alá és fölé lisztezni. Rizslisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk.
3
Előmelegített sütőben 180 C - on kb. 6 percig sütjük.
4
Jó étvágyat hozzá! 😊🌲
Hozzávalók
Hozzávalók:
200 g barna rizsliszt
100 g fehér rizsliszt
100 g nád porcukor
100 g méz
1 - 2 evőkanál kókuszkrém
1 puha növényi vaj
1 db tojássárgája
1 útifűmaghéj
3 mézeskalács fűszerkeverék
1,5 - 2 teáskanál szárított citromhéj
0,50 szódabikarbóna
Útmutatások
Elkészítés:
1
Gyúrjuk össze a hozzávalókat, szükség szerint adjunk még hozzá rizslisztet. Pár órára tegyük hűtőbe.
2
Lágyabb tésztát kapunk, de nem kell megijedni, érdemes mindig alá és fölé lisztezni. Rizslisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk.
3
Előmelegített sütőben 180 C - on kb. 6 percig sütjük.
4
Jó étvágyat hozzá! 😊🌲