Halas-Zöldséges Pástétom

Oszd meg másokkal is:

Adag: 2x500g-os vajas tégely
Idő: 15 perc+párolás

Adalékanyagoktól-, allergénektől mentes, egészséges szendvicskrém.

Hozzávalók:
 0,50 kg sárgarépa
 1,5 db közepes sárgaburgonya
 2 db olajos szardínia konzerv
 1 szeletelt póréhagyma
 1 sűrített paradicsom (krém állagú)
 ízlés szerint só
 1 dl víz
Elkészítés:
1

A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk, daraboljuk, majd puhára pároljuk.

2

Ha kihűlt, mehet az aprítógépbe (nekem nem fér bele egyszerre).
Aprítsuk jó krémes állagúra , majd szedjük ki egy edénybe.

3

Mehet is a hal és a többi hozzávaló az aprítógépbe és jól dolgozzuk össze,

4

A két masszát jól keverjük össze és már kész is.

5

Jó étvágyat! 🙂

Tipp: Jó lehet kenyérre és pirítósra kenve.
Hűtőben tárolva, eláll 1-2 napig!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 0,50 kg sárgarépa
 1,5 db közepes sárgaburgonya
 2 db olajos szardínia konzerv
 1 szeletelt póréhagyma
 1 sűrített paradicsom (krém állagú)
 ízlés szerint só
 1 dl víz

Útmutatások

Elkészítés:
1

A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk, daraboljuk, majd puhára pároljuk.

2

Ha kihűlt, mehet az aprítógépbe (nekem nem fér bele egyszerre).
Aprítsuk jó krémes állagúra , majd szedjük ki egy edénybe.

3

Mehet is a hal és a többi hozzávaló az aprítógépbe és jól dolgozzuk össze,

4

A két masszát jól keverjük össze és már kész is.

5

Jó étvágyat! 🙂

Tipp: Jó lehet kenyérre és pirítósra kenve.
Hűtőben tárolva, eláll 1-2 napig!
Halas-Zöldséges Pástétom
Oszd meg másokkal is: