Gyümölcsös Vaníliás Torta (Sütés nélkül)

Oszd meg másokkal is:

Adag: 1 torta (kb. 24 cm)
Idő:  kb. 30 perc

Finom, gyümölcsös habos torta, sütés nélkül 🙂 .

Hozzávalók:
 150-200 g gm zabpehely
 150-200 g növényi vaj (olvasztva)
 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
 500 ml mandulatej
 500 ml növényi cukrászhab
Tetejére:
 tetszés szerint bármilyen gyümölcs
Elkészítés:
1

A vaníliás pudingot leírás szerint elkészítjük, majd kihűtjük.

2

A vajat megolvasztjuk folyós állagúra, majd hozzáadjuk a gm zabpelyhet és jól összekeverjük.

3

A tortaformát kibéleljük sütőpapírral, majd a masszát szépen egyenletesen eloszlatjuk benne. Jól ellapigatjuk, lenyomkodjuk és mehet a hűtőbe dermedni.

4

A növényi habkészítményünket egy nagy tálban jól felverjük, majd elfelezzük. Egyik felét jól összedolgozzuk a kihűlt pudingunkkal, ez lesz a tortakrém 🙂 .

5

A tortaformát vegyük ki a hűtőből és töltsük meg krémmel, majd jöhet rá a hab másik fele.

6

Tetejét tetszés szerint bármilyen gyümölccsel díszíthetjük.

7

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat! 🙂

Hozzávalók

Hozzávalók:
 150-200 g gm zabpehely
 150-200 g növényi vaj (olvasztva)
 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
 500 ml mandulatej
 500 ml növényi cukrászhab
Tetejére:
 tetszés szerint bármilyen gyümölcs

Útmutatások

Elkészítés:
1

A vaníliás pudingot leírás szerint elkészítjük, majd kihűtjük.

2

A vajat megolvasztjuk folyós állagúra, majd hozzáadjuk a gm zabpelyhet és jól összekeverjük.

3

A tortaformát kibéleljük sütőpapírral, majd a masszát szépen egyenletesen eloszlatjuk benne. Jól ellapigatjuk, lenyomkodjuk és mehet a hűtőbe dermedni.

4

A növényi habkészítményünket egy nagy tálban jól felverjük, majd elfelezzük. Egyik felét jól összedolgozzuk a kihűlt pudingunkkal, ez lesz a tortakrém 🙂 .

5

A tortaformát vegyük ki a hűtőből és töltsük meg krémmel, majd jöhet rá a hab másik fele.

6

Tetejét tetszés szerint bármilyen gyümölccsel díszíthetjük.

7

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat! 🙂

Gyümölcsös Vaníliás Torta (Sütés nélkül)
Oszd meg másokkal is: