Magasfalú serpenyőben szőlőmagolajat hevítünk, majd mehet rá a rizsdara.
Kavargatva, egységes világosbarna színűre pirítjuk.
Hozzáöntjük a vizet, de vigyázzunk, mert a felcsapódó forró gőz, égési sérülést okozhat!
Gyorsan összekavarjuk, majd tűzről levéve, fedő alatt hagyjuk állni kb. 20 percig. Az idő letelte után, fakanállal összedolgozzuk.
A főtt tésztával összekavarjuk vagy csak ráhalmozzuk a tetejére.
Ízlés szerint tálaljuk :) .
Jó étvágyat! :)
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |