Adag: 4
Idő: kb. 30 perc
Magasfalú serpenyőben szőlőmagolajat hevítünk, majd mehet rá a rizsdara.

Kavargatva, egységes világosbarna színűre pirítjuk.

Hozzáöntjük a vizet, de vigyázzunk, mert a felcsapódó forró gőz, égési sérülést okozhat!
Gyorsan összekavarjuk, majd tűzről levéve, fedő alatt hagyjuk állni kb. 20 percig. Az idő letelte után, fakanállal összedolgozzuk.

A főtt tésztával összekavarjuk vagy csak ráhalmozzuk a tetejére.
Ízlés szerint tálaljuk 🙂 .
Jó étvágyat! 🙂

Tipp: jó lehet lekvárral, mézzel vagy juharsziruppal, édesítővel vagy porcukorral.
Hozzávalók
Útmutatások
Magasfalú serpenyőben szőlőmagolajat hevítünk, majd mehet rá a rizsdara.

Kavargatva, egységes világosbarna színűre pirítjuk.

Hozzáöntjük a vizet, de vigyázzunk, mert a felcsapódó forró gőz, égési sérülést okozhat!
Gyorsan összekavarjuk, majd tűzről levéve, fedő alatt hagyjuk állni kb. 20 percig. Az idő letelte után, fakanállal összedolgozzuk.

A főtt tésztával összekavarjuk vagy csak ráhalmozzuk a tetejére.
Ízlés szerint tálaljuk 🙂 .
Jó étvágyat! 🙂

