A hagyományos Tejfölös Gombapaprikás újragondolva :) .

A gombákat meghámozzuk, megmossuk, tetszőlegesre daraboljuk.
A szárított vöröshagymát és fokhagymát pici vízbe áztatjuk, hogy jól megszívják magukat.
Serpenyőben olajon picit lepirítjuk a hagymákat, mehet rá a gomba, ízesítjük, összekavarjuk és tovább pirítjuk pár percig.

Fedő alatt pároljuk, míg a gomba kb. félpuha lesz.

Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felöntjük vízzel és utána fedő nélkül pároljuk tovább, míg teljesen megpuhul.

Megszórjuk barnarizsliszttel és addig kavargatjuk, míg könnyed, krémes állagúra besűrűsödik.

Szükség szerint pótoljuk vízzel a megfelelő állag eléréséig.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk, nálam tejfölös galuska volt :) .
Jó étvágyat! :)
