Adag: 1
Idő: 15 perc
Kiváló köretnek, de akár önmagában is fogyasztható ( pl. tojásos galuskának).
A hozzávalókat jól összedolgozzuk egy villával.
Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk teáskanállal.
Újraforrás után visszavesszük közepesre, és kb. 5 percig főzzük.
Miután elkészült, leszűrjük. Ízlés szerinti feltéttel tálaljuk.
Nálam "tejfölös" galuska lett belőle .
Jó étvágyat!
Tipp: Jó lehet például gombapaprikás mellé köretnek. A recepteket itt találod: Gombapaprikás,
Hozzávalók
Útmutatások
A hozzávalókat jól összedolgozzuk egy villával.
Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk teáskanállal.
Újraforrás után visszavesszük közepesre, és kb. 5 percig főzzük.
Miután elkészült, leszűrjük. Ízlés szerinti feltéttel tálaljuk.
Nálam "tejfölös" galuska lett belőle .
Jó étvágyat!