Gm Galuska

Oszd meg másokkal is:

Adag: 1
Idő: 15 perc

Kiváló köretnek, de akár önmagában is fogyasztható ( pl. tojásos galuskának).

Hozzávalók:
 2 db tojássárga
 1 dl víz
 kb. 4 evőkanál barnarizsliszt
 ízlés szerint tengeri só
 szükség szerint víz (kifőzéshez)
 ízlés szerint tengeri só (kifőzéshez)
Elkészítés:
1

A hozzávalókat jól összedolgozzuk egy villával.

2

Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk teáskanállal.

3

Újraforrás után visszavesszük közepesre, és kb. 5 percig főzzük.

4

Miután elkészült, leszűrjük. Ízlés szerinti feltéttel tálaljuk.
Nálam "tejfölös" galuska lett belőle 🙂 .

5

Jó étvágyat! 🙂

Tipp: Jó lehet például gombapaprikás mellé köretnek. A recepteket itt találod: Gombapaprikás

Hozzávalók

Hozzávalók:
 2 db tojássárga
 1 dl víz
 kb. 4 evőkanál barnarizsliszt
 ízlés szerint tengeri só
 szükség szerint víz (kifőzéshez)
 ízlés szerint tengeri só (kifőzéshez)

Útmutatások

Elkészítés:
1

A hozzávalókat jól összedolgozzuk egy villával.

2

Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk teáskanállal.

3

Újraforrás után visszavesszük közepesre, és kb. 5 percig főzzük.

4

Miután elkészült, leszűrjük. Ízlés szerinti feltéttel tálaljuk.
Nálam "tejfölös" galuska lett belőle 🙂 .

5

Jó étvágyat! 🙂

Gm Galuska
Oszd meg másokkal is: