Egyszerű Citromos Mártás (Halpácléből)

Oszd meg másokkal is:

Adag: 2
Idő: 5 perc

A megmaradt halpáclevet ne dobjuk ki, egyszerű citromos mártást tudunk készíteni belőle, mely kíváló sült halak mellé.

Hozzávalók:
 megmaradt citromos-fűszeres halpáclé
 1-2 evőkanál barnarizsliszt
 szükség szerint víz
Elkészítés:
1

Felhevített serpenyőbe öntjük a megmaradt halpáclevet, ami szinte azonnal elkezd pezsegni a citromlétől.

2

Hozzáadjuk a barnarizslisztet, gyorsan összekavarjuk.

3

Felöntjük egy kevés vízzel, folytonos keverés mellett, apránként adjuk hozzá a többit a megfelelő állag eléréséig.

4

Jó étvágyat! 🙂

Tipp: Kiváló sült halak mellé, a recepteket itt találod: Sült Hekk, Citromos Hekkfilé (Sütőben sütve)

Hozzávalók

Hozzávalók:
 megmaradt citromos-fűszeres halpáclé
 1-2 evőkanál barnarizsliszt
 szükség szerint víz

Útmutatások

Elkészítés:
1

Felhevített serpenyőbe öntjük a megmaradt halpáclevet, ami szinte azonnal elkezd pezsegni a citromlétől.

2

Hozzáadjuk a barnarizslisztet, gyorsan összekavarjuk.

3

Felöntjük egy kevés vízzel, folytonos keverés mellett, apránként adjuk hozzá a többit a megfelelő állag eléréséig.

4

Jó étvágyat! 🙂

Egyszerű Citromos Mártás (Halpácléből)
Oszd meg másokkal is: