Adag: 2
Idő: 5 perc
A megmaradt halpáclevet ne dobjuk ki, egyszerű citromos mártást tudunk készíteni belőle, mely kíváló sült halak mellé.
Felhevített serpenyőbe öntjük a megmaradt halpáclevet, ami szinte azonnal elkezd pezsegni a citromlétől.
Hozzáadjuk a barnarizslisztet, gyorsan összekavarjuk.
Felöntjük egy kevés vízzel, folytonos keverés mellett, apránként adjuk hozzá a többit a megfelelő állag eléréséig.
Jó étvágyat! 🙂
Tipp: Kiváló sült halak mellé, a recepteket itt találod: Sült Hekk, Citromos Hekkfilé (Sütőben sütve)
Hozzávalók
Útmutatások
Felhevített serpenyőbe öntjük a megmaradt halpáclevet, ami szinte azonnal elkezd pezsegni a citromlétől.
Hozzáadjuk a barnarizslisztet, gyorsan összekavarjuk.
Felöntjük egy kevés vízzel, folytonos keverés mellett, apránként adjuk hozzá a többit a megfelelő állag eléréséig.
Jó étvágyat! 🙂