Sárgarépa Főzelék

Oszd meg másokkal is:

Adag: 2
Idő: 15 perc 

Hozzávalók:
 1 nagyobb vagy 2 közepes sárgarépa
 0,50 l víz
 0,50 l mandulatej
 ízlés szerint édesítő
 ízlés szerint só
Habaráshoz:
 5-6 evőkanál barnarizsliszt
 2-3 dl mandulatej
1

A répát meghámozzuk, majd tetszőleges vastagságúra reszeljük.

2

Annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje kb. 0,5 liter.
Ízesítjük, és megfőzzük.

3

Majd hozzáöntjük a mandula tejet és felforraljuk.

4

Addig elkészítjük a habarást: a lisztet és a mandulatejet csomómentesre keverjük.

5

Ha kész, besűrítjük vele a főzeléket.

6

Halfasírttal tálaltam 🙂 .
Jó étvágyat! 🙂

A recepteket itt találod: Halfasírt (Sütőben sütve), Szezámos Cukkinifasírt (Sütőben sütve)

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 nagyobb vagy 2 közepes sárgarépa
 0,50 l víz
 0,50 l mandulatej
 ízlés szerint édesítő
 ízlés szerint só
Habaráshoz:
 5-6 evőkanál barnarizsliszt
 2-3 dl mandulatej

Útmutatások

1

A répát meghámozzuk, majd tetszőleges vastagságúra reszeljük.

2

Annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje kb. 0,5 liter.
Ízesítjük, és megfőzzük.

3

Majd hozzáöntjük a mandula tejet és felforraljuk.

4

Addig elkészítjük a habarást: a lisztet és a mandulatejet csomómentesre keverjük.

5

Ha kész, besűrítjük vele a főzeléket.

6

Halfasírttal tálaltam 🙂 .
Jó étvágyat! 🙂

Sárgarépa Főzelék
Oszd meg másokkal is: